Novi Sad
06.06.2023.
11:07 > 13:41
Nijedan nadležni gradski organ nije se javno oglasio povodom bezbednosne situacije u Novom Sadu, gde su dojave o bombama u školama i dalje gotovo svakodnevne.
  • maltenee

    06.06.2023 16:09
    eno rade u NIS-u i lece se po banjama
  • Kolega

    06.06.2023 15:21
    A zasto nije zasedao odbor za bezbednost skupstine Vojvodine?
  • eva

    06.06.2023 13:37
    kakav gradonačelnik tako je
    Kakvog preduzimljivog,odgovornog, sposobnog i pametnog gradonačelnika imamo, mislim da sednice skupštine neće biti nikad po ovom pitanju. Oni prave sednice kada treba neki krupan plan da proguraju, ili da ga izmene za investitore naprednjaka. Sednice skupštine su najviše radile na donošenju i izmeni planskih dokumenata. Suva lova!
  • S

    06.06.2023 13:16
    Joj
    Neka se ne oglasavaju, lakse nam je dok cute, da ne slusamo jos i njihovo lupetanje na svu svoju muku!
    Hvala.
  • Zoro

    06.06.2023 12:20
    Predsednica GO LSV - Vojvođani Maja Mrnuštik kao ne zna kakva je bezbednosna situacija u Novom Sadu. Od 2016. do juče ste bili u koaliciji sa SNS u Novom Sadu.
  • K2

    06.06.2023 11:32
    Preuvelicavanje
    Da se skupstina sastane zbog 10000 lažnih dojava o bombama ?! Dete zaboravljeno u školi tokom lažne dojave o bombi … ovo mi izgleda kao neki vic a ne ozbiljna tema… pa sad i na ocene neko hoće ds gradi političke poene… sedi kući , zove škole i ocekuje ds dodje na vlast tako…. Na dojave o bombama uopste ne bi trebalo reagovati niti ih u javnosti spominjati i vrlo brzo niko više ne bi zvao škole ….
  • Psiholog

    06.06.2023 11:20
    Opet pogrešna pitanja.
    Prvo i osnovno postavite pitanje ko donosi idiotske dečje zakone?
    Deci su data sva prava i nesmeš da ih fizički kazniš zakon od juče. A posledica ubistva i povećanja kriminaliteta je upravo to jer roditelji pokušavaju rečima da nauče decu ne ide to tako. Tek će se pokazati. Nažalost već se pokazalo u OŠ braće Ribnikar.
    Drugo šta policajac može nemože ništa ako pipne dete tuži ga roditelj jer što mu dira tako divno dete koje je taj dan rešilo da se pobije ili ibode dete. Izgubiš posao. Vau živeo zakon 2.
    A ovi što ćute da li stvarno mislite da su u skupštini da bi govorili??? pa tu su samo da klimaju praznim glavama.
    Evo iz EPS- a call centar njih 5 devojaka je sada na pozicijama u gradu. a još vuku palte iz EPS . Pa jel moguće da je taj CALL centar toliko jak da samo iz njega izlaze najpametniji????
    Gorice malo istražite i pitajte šta se dobija sa svim mogućim pravima deteta... kod psihologa ali starog kova ne ovih klinaca koji su isto klimači glavom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna